Kordula Stropnická v otevřené zpovědi: Promluvila o vypadaných vlasech, lásce i vysněné budoucnosti se spoustou dětí

936
Sdílejte
Při nedávné návštěvě nově otevřeného sky baru v srdci Prahy byla viděna v dobré náladě, kde spolu se sestrou Agátou Hanychovou strávila večer plný zábavy a nových zážitků.
Kordula, která nedávno oslavila své osmnácté narozeniny, se svěřila s tím, že její životní tempo je velmi rychlé a na bary a noční život nemá příliš času. „Osmnáct mi bylo teprve nedávno, takže jsem zatím do barů moc nechodila. A ani na to není čas. Mám dlouho školu a denně jsem u svého koně, který je teď zraněný,“ prozradila Kordula v rozhovoru. Rozchod s Damianem, který je synem bohatého podnikatele, byl pro Kordulu těžkým obdobím, ale zdá se, že mladá dáma se s touto životní změnou vyrovnává s grácií. Damian se rozhodl poskytnout svou verzi příběhu, která odhalila, že názorové rozdíly byly důvodem jejich rozchodu. „Bohužel jsme měli moc odlišné názory,“ uvedl Damian, který Kordule nabídl zůstat přáteli.
Avšak podle jeho slov Kordula přátelství odmítla. Navzdory osobním výzvám se Kordula neztrácí v negativních myšlenkách a dívá se vpřed. Když mluvila o své budoucnosti, naznačila, že si přeje mít jednoho dne velkou rodinu. „Sním o tom, že budu mít spoustu dětí,“ sdílela s úsměvem své vize pro budoucí štěstí. Večer v baru si Kordula náležitě užila. Přestože nebyla zvyklá na noční život, neváhala se zapojit do míchání drinků a dokonce vyzkoušela šíšu. Její přirozená zvídavost a touha po nových zkušenostech byla evidentní a ukázala, že se nebojí vstoupit do nových situací s otevřenou myslí.

Kam dál?

Jana Postlerová promluvila jaké byly skutečné důvody její nepřítomnosti na pohřbu dcery Simony

Před čtrnácti lety odešel zpěvák Petr Muk : Pohřben byl podle židovského rituálu, přestože nebyl žid

Dostane Lucie Borhyová vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

Herec Oldřich Kaiser se tajně oženil. Nadi Konvalinkové posílá každý den květinu

Další články