Josef Laufer (84) po čtyřech letech v umělém spánku: Už ho netrapte, prosí dcera zpěváka

83609
Sdílejte

Jeho stav je komplikovaný poškozením mozku, a přestože situace vypadá být velmi vážná, jeho dcera stále doufá v zázrak. Josef Laufer, známý svým charizmatem a uměleckým talentem, který bavil generace svými písněmi a výkony na divadelních prknech, se ocitl v této tra**cké situaci po banální operaci srdce. Narkóza, ze které se měl probudit, se pro něj stala nečekaně dlouhým a nekonečným spánkem. Dcera Ester Lauferová se nesmířila s lékařskými prognózami a věří, že její otec je stále silný a že se jednoho dne probudí. Její naděje je pro mnohé inspirací, ale zároveň i připomínkou, jak křehké může být lidské zdraví a jak nečekaně se mohou obrátit osudy i těch největších osobností.„Mluvím se s ním a mluvím mu o všem, co se děje. Hodně mu také čtu a přes sluchátka mu pouštím i povzbuzující vzkazy a písně jeho přátel, kolegů z divadla, i vyznání fanoušků. Cítím, že otec všechno vnímá, ale bohužel stále nereaguje,“ vyjádřila se pro česká média. Ve vážném stavu mu dokonce nechala píchnout vakcínu proti covidu.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články