Babiččin makový závin. Peče ho vždy na Vánoce. Je to ten nejlepší závin, jaký jsem kdy jedla

1869
Sdílejte
Na makový závin potřebujeme:

500 g polohrubé mouky

300 g mokré

50 g čerstvého droždí

250 ml mléka

120 g margarínu

6 vajec

150 g moučkového cukru

200 g krystalového cukru

50 g střední

60 g másla

40 g strouhanky

100 g loupaných vlašských ořechů

50 g kandované pomerančové kůry

50 g rozinek

sůl

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články