Babiččin makový závin. Peče ho vždy na Vánoce. Je to ten nejlepší závin, jaký jsem kdy jedla

1802
Sdílejte
Na makový závin potřebujeme:

500 g polohrubé mouky

300 g mokré

50 g čerstvého droždí

250 ml mléka

120 g margarínu

6 vajec

150 g moučkového cukru

200 g krystalového cukru

50 g střední

60 g másla

40 g strouhanky

100 g loupaných vlašských ořechů

50 g kandované pomerančové kůry

50 g rozinek

sůl

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články