Babiččin makový závin. Peče ho vždy na Vánoce. Je to ten nejlepší závin, jaký jsem kdy jedla

1743
Sdílejte
Na makový závin potřebujeme:

500 g polohrubé mouky

300 g mokré

50 g čerstvého droždí

250 ml mléka

120 g margarínu

6 vajec

150 g moučkového cukru

200 g krystalového cukru

50 g střední

60 g másla

40 g strouhanky

100 g loupaných vlašských ořechů

50 g kandované pomerančové kůry

50 g rozinek

sůl

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články