Agáta Hanychová se tajně vdala. Za manžela si vzala Mirka Dopitu

13983
Sdílejte

Tímto gestem jako by syn předával maminku zpět tatínkovi, což nejednoho přítomného dojalo k slzám. Po svatbě Agáta sdílela se svými sledujícími na Instagramu radostnou novinu. Pod fotografii, na které jsou vidět snubní prsteny, napsala: „Holčičky moje, tak já už jsem zase paní.“ Fanoušci a přátelé novomanželů nenechali na sebe dlouho čekat a sociální sítě zaplavila vlna gratulací a přání šťastného společného života. Tato nečekaná svatba ukončuje období spekulací o vztahu Agáty Hanychové a Mirka Dopity a zároveň otvírá novou kapitolu v jejich společném životě. Zdá se, že Agáta po bouřlivém období opět našla klid a štěstí ve svém osobním životě.

 

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články