Vánoce se blíží… je čas na sladkou poctivě vyrobenou, voňavou vánočku

1401
Sdílejte

3. Když těsto dostatečně vykyne, přidejte k němu kandované ovoce a nastrouhanou citrónovou kůru a znovu ho promíchejte a rozdělte na dvě, tři nebo čtyři části, podle toho, jaký cop chcete zaplétat. Cock opět přikryjte kuchyňskou utěrkou, nechte na teplém místě, dokud nezdvojnásobí svůj objem.

4. Mléko smícháme s rozšlehaným vajíčkem a natřeme jím vrch vánočky. Formu přikryjeme pečícím papírem, trochu naolejujeme a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 35 – 45 minut. Když je vánočka hotová, natřeme ji cukrovou polevou, která jí dodá pěkný lesk a sladkou chuť.Přejeme dobrou chuť 🙂 a nezapomeňte recept sdílet také se svou rodinou a přáteli.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články