Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

3473
Sdílejte

Přidáme cukr.

Zamícháme a vaříme, dokud se cukr nerozpustí.

Nalijeme vodu.

Přidáme agar (nebo želatinu připravenou podle návodu) a mícháme, dokud směs nezhoustne.

Broskvové plátky se želé naneseme na vrch ztuhlého krému ve formě.

Vložíme do chladničky a necháme 5 hodin odležet.

Můžeme servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť!

Video návod : 

https://youtu.be/LLvGFv-VCRY

 

 

 

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články