Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

10057
Sdílejte

Vyšleháme tyčovým mixérem.

Potom přidáme broskvovou šťávu.

Metličkou utřeme.

Do směsi nalijeme mléko.

Metličkou promícháme.

Potom přidáme škrob a zamícháme.

Směs přelijeme do hrnce.

Během míchání vaříme, dokud nezhoustne.

Potom přidáme smetanový sýr.

Metličkou dobře promícháme.

Potom krém přelijeme do formy a zarovnáme.

Dáme vychladnout do chladničky.

Broskev nakrájíme na tenké plátky.

Broskvové plátky vložíme do pánve.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články