Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!

9913
Sdílejte

Vyšleháme tyčovým mixérem.

Potom přidáme broskvovou šťávu.

Metličkou utřeme.

Do směsi nalijeme mléko.

Metličkou promícháme.

Potom přidáme škrob a zamícháme.

Směs přelijeme do hrnce.

Během míchání vaříme, dokud nezhoustne.

Potom přidáme smetanový sýr.

Metličkou dobře promícháme.

Potom krém přelijeme do formy a zarovnáme.

Dáme vychladnout do chladničky.

Broskev nakrájíme na tenké plátky.

Broskvové plátky vložíme do pánve.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články