Když se vrátil z práce, v posteli našel svou přítelkyni s milencem: TO, jak zareagoval – baví stále miliony lidí po celém světě!

1183
Sdílejte

Postupně se zpráva o Dustonově situaci a jeho neobvyklé reakci začala šířit po sociálních sítích. Lidé z celého světa začali sdílet jeho příběh a vyjadřovat mu podporu. Mnoho lidí ho obdivovalo za to, jak se dokázal zachovat v tak obtížné situaci.

Během několika dnů se Dustonova příběh stal virem. Jeho fotky a příběh byly sdíleny stovkami tisíc lidí. Mnozí ho chválili za jeho klid, důstojnost a originální způsob, jakým se vypořádal s nevěrou své přítelkyně.
Duston Holloway se tímto způsobem stal nečekaným hrdinou sociálních sítí. Sám Duston uvedl, že i přes bolest a zklamání, které cítí, je rád, že se jeho příběh stal inspirací pro ostatní. A to, jak se zachoval, je důkazem, že i v těch nejtěžších chvílích můžeme zachovat důstojnost a rozhodovat se s chladnou hlavou.

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články