„Je tu jako na dálnici.“ Zrušený zákaz vjezdu do centra Prahy naštval místní

564
Sdílejte

Opatření mělo podle Prahy 1 primárně zlepšit kvalitu života obyvatel a respektování nočního klidu. Nyní však stojí obyvatelé před nejistotou, kdy a zda vůbec bude zákaz znovu zaveden.

Starostka Prahy 1, Terezie Radoměřská, vyjádřila naději, že se situace nebude zbytečně protahovat. „Doufám, že se věc na dlouho nepozdrží a naši občané se budou moci těšit ze zlepšení dodržování nočního klidu,“ prohlásila.Kritika opatření přichází i z opozičních řad. Zrušení zákazu vjezdu vyvolalo otázky o schopnosti města efektivně řešit problémy, které denně ovlivňují životy jeho obyvatel.

Pro obyvatele ulic jako Dlouhá, Králodvorská, Soukenická a dalších se tak noční klid stává stále vzdálenějším snem, zatímco hluk a dopravní chaos zůstávají jejich každodenní realitou.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články