Berenika Kohoutová je v nesnázích. Žádá Česko o pomoc. Z auta jí ukradli cenný poklad za 70 tisíc!

7378
Sdílejte

Není jasné, jak se zloděj dostal do auta, ale Kohoutová předpokládá, že použil rušičku zamykání nebo že auto nezamkla. Kabelku měla uloženou v kufru, který byl zatažený, a zloděj ji odcizil spolu s obsahem papírové tašky z Lidlu.
Kabelka, kterou si oblíbila, je extravagantní oranžovo-bílá kabelka značky Prada. Tento model se v Česku neprodává a jeho cena se odhaduje na 70 tisíc korun. Kohoutová ji objednala z Ameriky. Proto si myslí, že pokud se zloděj pokusí kabelku prodat v Česku, měl by mít těžkosti, protože je dost výrazná.

Berenika Kohoutová doufá, že se jí kabelka vrátí a za jakékoliv informace nabízí finanční odměnu. „Doufám a věřím, že hodní lidé jsou. A že kdybyste ji někde viděli, tak mi dáte vědět. Já za to ráda dám nějakou finanční odměnu,“ uzavřela herečka svůj příspěvek na sociální síti.
Je to nepochybně nepříjemná situace pro herečku, která je známá svou pracovitostí a oddaností své kariéře. Vzhledem k tomu, že se v Česku stále častěji objevují případy krádeže z aut, je tento incident pro všechny varováním, aby byli opatrnější při odemykání aut a uchovávání cenných věcí v autě.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články