Zoufalý Slováček o rakovině své dcery: Je to hrozné jak jí nemoc ničí, je to horší než všichni čekali!

79895
Sdílejte
To, co Slováčka děsí nejvíce, je fakt, že jí paradoxně nejvíce ubližuje její věk. Kdyby podobná nemoc napadla i jejího otce, nemusela by mít tak rychlý průběh. „U mladých lidí je to agresivnější,“ vysvětlil Felix. „Ale žiju ve víře, že to dobře dopadne. A že Anička bude mít to štěstí, že to vybojuje. Ona sama je také pozitivní,“ vysvětluje hlava rodiny. „Jak to bude, vědí jen lékaři. Uvidíme, jak bude chemoterapie fungovat,“ říká.
Jeho dcera Anička je podle něj velmi statečná, ale její nemoc stmelila celou rodinu a jsou tu pro ni a snaží se jí být oporou. „Zrovna dneska jsme se potkali, šla z odběru krve. Bydlí jinde, má přítele a svůj život, ale ví, že kdykoliv požádá o pomoc, jsme tu pro ni a uděláme pro ni cokoliv. Celá rodina. Já, bratr, matka Dáda Patrasová. Ta také vnímá, že Anička má velký problém. Ráda by pomohla, ale jak?“, zoufá si nešťastný otec.
„Nemůžeme dělat nic jiného, než věřit lékařům, že se s tím poperou. Aničin dědeček byl lékař, takže moc dobře ví, že je lepší respektovat medicínu a neposlouchat šarlatány. Kdyby zkusila všechno, co jí lidé nabídnou, aby se vyléčila, zabilo by ji to jako první,“ říká Slováček.

Kam dál?

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Rodina, přátelé a veřejnost se dnes naposledy loučí se Simonou Postlerovou

Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

Obrovské neštěstí prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda : Přišla o manžela. Ondřeje Křivku srazil na kole nepozorný řidič

Další články