Žilková slaví narozeniny, ozvala se i Agáta! Na toto přání od dcery Veronika nezapomeneme!

997
Sdílejte
Její manžel Martin Stropnický (66) už tehdy na narozeninové oslavě chyběl, ale to ještě netušila, že za necelý půlrok jí oznámí, že se s ní po 18 letech rozchází. I ona tuto ránu přežila a nyní se může těšit z nového partnera, ale hlavně dětí a vnoučat.Přestože se Veronika Žilková může pochlubit skvělou hereckou kariérou, vztahy a děti pro ni byly vždy velmi důležité. S muži zatím moc nevycházela, možná bude konečně ten pravý její nový partner Pepa Holomáč. Je si velmi blízký se všemi jejími čtyřmi dětmi, i když už jsou dospělé. Nejblíže má však zřejmě k nejstarší dceři Agátě Hanychové, i když její vztah se Soukupem údajně jejich vztah narušil, protože Žilková se prý po čase postavila proti němu.
Bylo ale jasné, že spor nebude trvat dlouho, Veronika a její dcera se také velmi podporují. Proto si Agáta koupila pozemek kousek od domu své matky a společně se svým bývalým manželem Jakubem Prachařem na něm postavila dům, ze kterého ho po rozvodu splatila a nyní tam žije společně se svými třemi dětmi a v současné době se svým starým partnerem Mirkem Dopitou. Ale Veronika je s nimi pečená, její dcera a vnoučata ji milují.
Veronika upřímně o životě a přešlapech:
 
Nyní, v den narozenin své maminky, se Agáta na Instagramu přiznala, jak moc pro ni máma znamená. K fotografii z doby před deseti lety, kde je Veronika obklopena všemi svými čtyřmi dětmi, napsala: „Dnes jsou narozeniny, které pro mě slaví žena, které si nejvíce vážím za to, jaká je… Nejsilnější… Nejkrásnější… Nejlaskavější.., je moje máma.“ Není pochyb o tom, že taková krásná zpověď Veroniku jistě v dobrém slova smyslu zasáhla a je skvělou vizitkou pro rodiče, pokud jejich děti mají podobné pocity jako Agáta.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články