Takhle vypadal Putin, než zbohatl: Špatný účes, příliš velké šaty a plachý jako srnka !

752
Sdílejte
Vladimir Putin, často tajemný a vždy kontroverzní ruský vůdce, prostě nerad je středem pozornosti – ocitá se tam docela často. Nedávná odhalení vrhla světlo na tyranovu stranu, kterou zatím viděl jen málokdo.
Než se Putin dostal na vrchol ruské politiky, byl na počátku 90. let zvěčněn na kameru, jak se zapojuje do každodenních činností a má nápadně ležérní vzhled.Exkluzivní záběry, které nedávno objevila filmová televize, ukazují Putina diametrálně odlišného, než jak ho známe dnes.
Záběry, které si získaly mezinárodní pozornost, nabízejí vzácný pohled na život Vladimira Putina předtím, než se stal ruským prezidentem a válečným zločincem. Na videích je vidět Putin oblečený v teplákové soupravě a bílé košili, což je daleko od jeho obvyklého formálního oblečení.
Připojuje se k němu jeho tehdejší manželka Ljudmila (s níž se rozvedl v roce 2014) a jejich dvě dcery, Maria Vladimirovna a Jekatěrina Vladimirovna, v tom, co se zdá být uvolněným venkovským útočištěm.
Ruský prezident Vladimir Putin (vlevo) a severokorejský vůdce Kim Čong-un si podávají ruce během setkání na kosmodromu Vostočnyj v Amurské oblasti na ruském Dálném východě 13. září 2023. Dnes se Putin téměř vůbec nepodobá kdysi nejistému a nervóznímu mladému muži v příliš velké teplákové soupravě a podivném účesu…

Viditelně nepříjemné

Během tohoto období Putin pracoval jako poradce Anatolije Sobčaka, bývalého starosty Petrohradu. Záběry zachycují nečekanou stránku Putina, když se Sobčakovou a jeho ochrankou hraje přátelský stolní tenis. Sobčak, který hrál klíčovou roli v počátcích Putinovy politické kariéry, zemřel v roce 2000, ale jejich spojení zanechalo nesmazatelnou stopu v Putinově trajektorii v ruské politice.

Experti a pozorovatelé rychle komentovali Putinovu pozoruhodnou proměnu od jeho raných let až po jeho současný status mocného světového vůdce. Luke Harding, odborník na Rusko a bývalý moskevský korespondent deníku The Guardian, poznamenal, že videa zachycují „Putina předtím, než zbohatl, ve špatně padnoucích teplácích, s méně uhlazeným chováním, než jaké dělá při každodenních otcovských věcech“.

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články