Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1891
Sdílejte

Postup přípravy:
1. Ve větší míse smíchejte kokos, kondenzované mléko, moučkový cukr, rum a kakao.
2. Směs rozdělte na tři díly a obarvěte podle přání.
3. Z každé části vytvarujte dlouhé „salámy“, které po ztuhnutí nakrájejte na kolečka. Můžete také tvarovat malé válečky.

Doufám, že vám tento recept bude chutnat!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články