Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1996
Sdílejte

Postup přípravy:
1. Ve větší míse smíchejte kokos, kondenzované mléko, moučkový cukr, rum a kakao.
2. Směs rozdělte na tři díly a obarvěte podle přání.
3. Z každé části vytvarujte dlouhé „salámy“, které po ztuhnutí nakrájejte na kolečka. Můžete také tvarovat malé válečky.

Doufám, že vám tento recept bude chutnat!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články