Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1999
Sdílejte

Postup přípravy:
1. V míse smíchejte keksy, cukr, kakao, vajíčka a rum. Vznikne tmavé těsto.
2. Těsto rozválejte na tenký plát a potřete světlou náplní připravenou z másla, moučkového cukru a kokosu.
3. Těsto opatrně srolujte do rolády a nechte v chladu ztuhnout.
4. Po ztuhnutí roládu nakrájejte na plátky.

Kokosový kmen Ingredience:
– 250 g strouhaného kokosu
– 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
– 150-200 g moučkového cukru
– rum, kakao, potravinářské barvivo (podle chuti)

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články