Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1569
Sdílejte

Postup přípravy:
1. V míse smíchejte keksy, cukr, kakao, vajíčka a rum. Vznikne tmavé těsto.
2. Těsto rozválejte na tenký plát a potřete světlou náplní připravenou z másla, moučkového cukru a kokosu.
3. Těsto opatrně srolujte do rolády a nechte v chladu ztuhnout.
4. Po ztuhnutí roládu nakrájejte na plátky.

Kokosový kmen Ingredience:
– 250 g strouhaného kokosu
– 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
– 150-200 g moučkového cukru
– rum, kakao, potravinářské barvivo (podle chuti)

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články