V boji s rakovinou herečka Kuklová přiznala kruté vedlejší účinky! Hodnotila to s pokorou!

5072
Sdílejte
Proto se herečka ochotně a ráda zapojuje do kampaně na prevenci rakoviny prsu a otevřeně hovoří o svých zkušenostech s ní. „Měla jsem mikrometastázy v sentinelové uzlině a bylo mi odstraněno 12 uzlin, což byl velmi drastický zákrok. Způsob, jakým byl zachycen v rané fázi, snižoval pravděpodobnost návratu,“ upozornila Michaela na setkání o prevenci. Nadále však podstupuje hormonální léčbu a každých šest měsíců chodí na kontroly. „Jeden lék z této hormonální léčby byl již po dvou letech vysazen, ale zbytek léků musím brát dalších pět let. Je to nepříjemné a samozřejmě to způsobuje nějaké vedlejší účinky, což je předčasné stárnutí,“ přiznala šokující vedlejší účinky herečka, která ve skutečnosti stále vypadá velmi mladistvě.
 
Poslechněte si rozhovor s herečkou:,
https://youtu.be/SiyYCSW_ZUA
Přiznala ale, že to nezasáhlo vizáž, ale tělo. „Stárnutí jde mílovými kroky, nejvýrazněji v pohybu. Nechci si stěžovat, protože je to hloupost a věřím, že se to po léčbě vrátí do normálu. Musím pravidelně každé ráno cvičit, abych se vůbec rozhýbala. Když se rozejdu, je to dobré, ale nedokážu zůstat v nějaké poloze déle než půl hodiny. Když češu psa, jsem celý večer zničená. Ale jak říkám, jsou to hlouposti, zaplať pánbůh, je to malá daň na tom životě, který miluji. A to je to nejdůležitější – žít život radostně, protože je krásný,“ řekla pokorně Michaela. V současné době se naplno věnuje práci a nemá čas ani na přátele. Proto nehledá partnera, ale, jak přiznala, bojí se lásky. Ale možná by to byl dobrý lék, třeba Michaela časem změní svůj postoj.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články