V boji s rakovinou herečka Kuklová přiznala kruté vedlejší účinky! Hodnotila to s pokorou!

5072
Sdílejte
Na svůj věk vůbec nevypadá, její drobná štíhlá postava a hezká tvář lemovaná dlouhými tmavými vlasy jistě stále přitahují pozornost mnoha mužů či žen. Už tři roky se potýká s drsnou diagnózou rakoviny prsu. Oba si nechala chirurgicky odstranit, aby se zabránilo návratu zhoubného nádoru, který byl naštěstí chirurgicky odstraněn v zárodku. Musí však nadále užívat léky.
Jen díky silné intuici začala mít herečka Michaela Kuklová před více než třemi lety podezření, že má rakovinu. Navzdory tomu, že pravidelně chodila na preventivní lékařské prohlídky, lékaři ani pomocí mamografů a sonografů žádný nádor nezjistili. „Byla jsem u toho, když screeningová vyšetření selhala, proto považuji edukaci za velmi důležitou, aby ženy věděly, že i tato malá možnost existuje a je důležité dbát na samovyšetření. Někdy je důležité kombinovat všechny metody,“ řekla Kuklová. Její krutou diagnózu rakoviny prsu potvrdili lékaři v roce 2020 a stalo se tak za pět minut dvanáct, říká.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články