Už jsou zasnoubení?! Agáta musela jít ven s pravdou!

2967
Sdílejte
Agáta a Mirek jsou pětičlenná rodina:
 
To by se teď mohlo změnit, oba jsou již ostřílení životem. A tak prsten na Agátině levém prsteníčku, který najednou začala nosit, vyvolal mezi jejími sledujícími živou debatu o jejich zasnoubení. Po nějaké době se Agáta rozhodla, že vše uvede na pravou míru. „Takže je tu zase davové šílenství. Holky, proboha, tenhle prstýnek nosím od narození Mii. Je pro Miu,“ vysvětlila původ šperků, které jako by všichni přehlíželi, dokud to nemohli nazvat zásnubami.
 
Agáta ale přesně ví, kdy co vytáhnout, aby zvýšila zájem o svou osobu, a je téměř jisté, že podobných „náhod“ bude přibývat. Zatím se Dopitovi ani veřejně nevyznává z lásky, v této věci zůstává neobyčejně tajemná. „Nebudu říkat, že jsme se do sebe najednou zamilovali. Ani nemluvě o tom, jestli jsme zamilovaní. Oba jsme procházeli těžkým obdobím a nacházeli útěchu jeden v druhém,“ řekla nedávno, než přiznala, že prostě nemůže být sama. Tak snad to s Dopitem nějakou dobu vydrží.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články