Už jsou zasnoubení?! Agáta musela jít ven s pravdou!

2964
Sdílejte
Tvořili pár už více než rok, což je na její poměry poměrně dlouhá doba, soudě podle značného počtu předchozích vztahů v průměru tří měsíců po rozchodu s bývalým manželem Jakubem Prachařem. Hlavní příčinou „výdrže“ mohlo být její těhotenství a narození jejich společné dcery Rozárky. Po rozchodu se Soukupem už má ale po svém boku svého bývalého partnera Miroslava Dopitu, otce syna Kryšpína.
Zkušená influencerka Agata Hanychová dobře ví, jak na svůj instagramový profil přilákat co nejvíce sledujících. Konec jejího vztahu s otcem nejmladší dcery Rozárky, Jaromírem Soukupem možná urychlil fakt, že se po návratu z jeho vily v Marbelle, kde se jejich ostrá hádka odehrála, mohla plakat na rameni otce svého syna Kryšpína Mirka Dopity. Právě se s ním vrátil z Bali, kde léta žil se svou ženou Terezou a kde Kryšpín trávil prázdniny. S manželkou se však také rozešli a podali žádost o rozvod. Nic tedy nebránilo obnovení vztahu s Agátou.
Na svém novém profilu Agáta Family Hanychová ukazuje, jak to perfektně funguje v domácnosti se třemi dětmi, včetně partnera Miroslava Dopity. Ve videích připravuje jídla společně s dětmi, účastní se rodinných oslav, výletů a dalších aktivit. A tak si samozřejmě mnoho jejích sledujících kladlo otázku, zda chtějí svůj vztah posunout dál, koneckonců nejsou čerství milenci, kteří se potřebují poznat. Jak je známo, i když po narození syna Kryspina spolu nějakou dobu žili ve stejné domácnosti, než se zasnoubili, rozešli se.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články