Skvělé laskonky s kokosovou a nebo karamelovou náplní. Pokud je milujete rozhodně stojí za vyzkoušení

881
Sdílejte

Postup:
Bílky s cukrem šleháme nad párou do tuhé pěny cca 15 minut. Vyšlehaný sníh necháme mírně vychladnout a poté do něj lehce přimícháme moučkový cukr a strouhaný kokos. Plech si vyložíme pečícím papírem a lehce potřeme máslem. Pomocí šablony uděláme laskonky. Pečeme na 120 stupňů 15 minut, aby laskonky najely a poté snížíme teplotu v troubě na 80 stupňů a necháme laskonky dosušit při otevřených dvířkách trouby 15-20 minut.
Kokosová náplň: Z mléka a pudinku uvaříme hustou kaši, kterou necháme vychladnout. Máslo vyšleháme spolu s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem, nakonec přidáme pudink, osmažený kokos, rum a pořádně prošleháme. Před plněním dáme krém alespoň na 2 hodiny chladit do chladničky. Laskonky plníme pomocí zdobícího sáčku.
Karamelová náplň: Nejprve musíme zkaramelizovat Salko (pokud si chceme ušetřit čas, koupíme již zkaramelizované Salko). Dáme ho do hrnce s vodou tak, aby plechovka byla úplně ponořená a vaříme 3 hodiny. Během vaření doléváme vodu. Potom plechovku vyjmeme a necháme vychladnout. Do vychladlého Salka zašleháme máslo a pomocí zdobícího sáčku plníme laskonky.
Přejeme příjemnou přípravu a dobrou chuť! 😋💕💕

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články