Laskonky patří k nejoblíbenějším zákuskům českých cukráren a pokud je milujete i Vy, rozhodně stojí za vyzkoušení. Jejich příprava je malinko náročnější, ale není se čeho bát. Tak se pusťte do jejich přípravy, sliny už se sbíhají.
Kam dál?
- Na večírku vázla nálada. Tak vzala mátu, limetku a cukr. Všechno smíchala ve džbánu a zalila to rumem. Takové osvěžení ještě nezažili!
- Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !
- Udělala banánovou kaši, přidala do ní čokoládu a dala to do trouby. Za 15 minut servírovala takový moučník, jaký nekoupíte ani v té nejdražší cukrárně!
- Fantastická bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!