Psí matka brání svá novorozená štěňata poté, co je opustil jejich majitel na polní cestě

1973
Sdílejte

Tato matka by pravděpodobně neměla šanci na přežití, nebýt pomoci některých lidí. Ve skutečnosti si jí a jejích maličkých všiml jeden člověk a uvědomil si, že mají obrovské potíže.

Tento dobrý Samaritán rychle kontaktoval organizaci na ochranu zvířat. Když sdružení obdrželo zprávu o přítomnosti tohoto psa a jeho mláďat, okamžitě na místo vyslalo záchranáře.

Rodinu se jim podařilo vypátrat dříve, než se mohlo stát nenapravitelné. Naštěstí se matka štěňat zachovala obdivuhodně a i přes potíže s hledáním ztracené v této situaci zůstala svým ratolestem nablízku a poskytla jim potřebnou ochranu.

Záchranáři se k ní bez problémů přiblížili a mohli vidět, že toto nebohé stvoření utrpělo týrání. Zvíře mělo také oční onemocnění, které vyžadovalo odpovídající lékařskou péči.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články