Neobvyklý a velmi krásný dýňový koláč. Celé tajemství je v náplni

2963
Sdílejte

Dýni nastrouháme a přidáme k vejcím a cukru. Zalijte je olejem. Mouku a prášek do pečiva prosejeme a také k nim přidáme.


Výsledné těsto rozdělte na dvě stejné části. Do jedné přidáme další vrchovatou lžíci mouky (20 g) a do druhé kakao.

Náš dort je potřeba upéct ve formě o průměru 20 cm, hraji na jistotu a přikrývám pergamenem. Začněte od středu a střídavě pokládejte dvě polévkové lžíce od každé barvy těsta. Pečeme 40 minut na 160 stupňů.

Mezitím se pustíme do plnění. K dříve uvařené dýni (vodu slijte), přidejte vejce, cukr, krupici, zakysanou smetanu, tvaroh a rozmixujte mixérem.

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články