Neobvyklý a velmi krásný dýňový koláč. Celé tajemství je v náplni

964
Sdílejte

Koláč vyndáme z trouby a nalijeme na něj veškerou náplň. Vložte zpět do trouby a pečte dalších 30 minut při stejné teplotě.

Hotový koláč je třeba nechat vychladnout. Nechám to hodinu na stole a pak ve formě dám na pár hodin do lednice a teprve poté vyjmu prsten z formy.

Můžete experimentovat a přidat do koláče skořici nebo rozinky.   Vařte s radostí!

 

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články