Muž na seznamce narazil na profil své zesnulé manželky: Z toho, co se stalo potom, vám naskočí husí kůže

1497
Sdílejte

V podcastu přečetla moderátorka Suzie Preeceová znepokojivý příběh muže, který na Tinderu objevil profil své zesnulé manželky. Alison z*m*e*a před dvěma léty. Zavolala posluchači Derekovi a přečetla zprávu jeho jménem. „Právě jsem potkal svou zesnulou ženu na Tinderu. Otupěle jsem potáhl doleva tolikrát za sebou, že jsem to málem minul.“

Na profilu bylo uvedeno jméno jeho manželky a fotografie, kterou nikdy předtím neviděl. „Podíval jsem se na její profil, nebyl tam žádný text, jen tři další fotky mé mrtvé ženy, které jsem nikdy předtím neviděl, včetně jedné se Sochou svobody za ní, i když jsem věděl, že v New Yorku nikdy nebyla,“ napsal muž. Byl připraven konfrontovat cizince, který se na seznamce vydával za Alison.

„Všechno to začalo ve 3:33 ráno. Obdržel jsem jednoduchou zprávu, ve které stálo „ahoj“. Začal jsem psát tak rychle, jak jsem jen mohl – kdo jsi? Proč to děláte? Odkud máš fotky mojí ženy? Před dvěma léty ze*ře*a na rakovinu děložního čípku, ty zrůdo.“ Muž čekal 24 hodin na odpověď, která přišla uprostřed noci. „Dereku, chybíš mi. Je mi líto, co se stalo,“ stálo ve zprávě.

Kam dál?

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

Další články