Jakým STROMEM jste byli v MINULÉM ŽIVOTĚ? Zjistěte to podle svého data narození!

1935
Sdílejte

Býk = dub
Býk je známý svou trvanlivostí a pevnými kořeny, a proto jste mohli být v minulém životě dubem. Dub je stromem, který je spolehlivý a věrný a tyto vlastnosti se hodí právě vám. Jako člověk narozený v tomto znamení jste pravděpodobně spolehliví a věrní přátelé a rádi se opíráte o své kořeny.

Blíženec = bříza

Blíženci jsou známí svou různorodostí a zvědavostí, což je spojuje právě s březou. Bříza je stromem, který se rychle mění a přizpůsobuje svému prostředí. Pokud jste byli v minulém životě břízou, pravděpodobně jste byli kreativní a zvědaví, se schopností přizpůsobit se různým situacím.

Rak = vrba

Vrba je stromem spojeným s emocionální citlivostí a intuicí, což jsou také vlastnosti typické pro Blížence. Pokud jste byli v minulém životě vrbou, pravděpodobně jste byli citliví a pečliví vůči druhým. Jste skvělými posluchači a často se snažíte pomoci jiným lidem.

Lev = jasan

Jasan je stromem, který se vyznačuje svou silou a hrdostí, což jsou vlastnosti, které by mohly být spojeny se Lvem. Pokud jste v minulém životě byli stromem jasan, pravděpodobně jste byli sebevědomí a rádi jste byli v centru pozornosti. Jste lídry, kteří vedou ostatní svou silou a odhodláním.

Panna = jabloň

Jabloň je spojena s plodností a praktickým přístupem, což jsou také vlastnosti, které lze nalézt u osob narozených ve znamení Panny. Pokud jste v minulém životě byli jabloní, pravděpodobně jste byli usilovní a praktičtí. Starali jste se o své blízké a rádi jste se věnovali zlepšování svého okolí.

Váhy = sakura

Čerešňový strom, v Japonsku známy ako sakura, je stromom, ktorý symbolizuje krásu, nádej a lásku. Jeho kvety sú krásne a jemné a jeho plody sú sladké a chutné. Ak ste Váhy, môže byť čerešňový strom vhodným symbolom pre vašu lásku k estetike a váš cit pro krásu.

Štír = bambus

Štíři jsou známí svou tajemností a odhodláním, co by je mohlo spojovat s bambusem. Bambus je stromem, který je pevný a pružný zároveň, což jsou vlastnosti, které byste mohli mít i vy. Pokud jste v minulém životě byli bambusem, pravděpodobně jste byli tajemní a odhodláni, se schopností překonávat překážky.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články