Ivana chce z Bertramky MUZEUM Karla Gotta (†80): Mistrově dceři se to nelíbí !

1728
Sdílejte

„Táta miloval své fanoušky nade vše, dělal pro ně první a poslední. Ale nemyslím si, že by souhlasil se stavbou muzea ve své vile. Už jen proto, že kolem ní žijí další lidé, kterým by se příliv fanoušků na ulici Nad Bertramkou nelíbil. Chtějí mít také svůj klid a bezpečí. Zeptala se paní Gottová, co si o jejím nápadu myslí? Zaručí někdo jejich bezpečnost? Aby se nemuseli starat o majetek?“ ptá se Dominika.

Na závěr dodala, že myšlenka s muzeem samotným je hezká a líbí se jí, ale nemyslí si, že vila je vhodným místem pro její vznik. Podle nejstarší dcery Karla Gotta by pamětní místo mělo být vytvořeno na zcela jiném místě, mimo obytnou čtvrť.

Milí Karlovi příznivci,
nejspíš i vy dnes na mého manžela vzpomínáte víc než jindy…
A já cítím, že právě dnes je ten správný den, abych se s vámi podělila o důležitou novinku, kterou chystáme na druhou polovinu příštího roku. Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974–2019, tedy více než polovinu života. Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti.
Na fotografii Jaroslava Taťka z roku 1992 je vidět, že pro Karla bylo přirozené pozvat si občas domů „na Bertramku“ své příznivce. Chtěla bych, aby to tak bylo i v budoucnu. Věříme, že VILLA GOTT se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj. O detailech vás budu postupně informovat.
Krásnou neděli, ať se vám daří! 🍀
Vaše Ivana

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články