Ivana chce z Bertramky MUZEUM Karla Gotta (†80): Mistrově dceři se to nelíbí !

1728
Sdílejte

Ivana o svém záměru informovala na sociální síti, na profilu svého manžela Karla Gotta. „Společně s dcerami jsem se rozhodla, že u příležitosti Karlových 85. narozenin a pátého výročí jeho odchodu otevřeme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Naši milovanou vilu uvidíte autenticky, protože v ní žil manžel od roku 1974 do roku 2019, tedy více než polovinu svého života,“ informovala fanoušky.

Pak dodala: „Vím, že by byl potěšen, kdyby se náš rodinný dům otevřel veřejnosti.“ Vila také mění svůj název z Bertramka na VILLA GOTT. Celý Ivanin záměr se však vůbec nelíbí mistrově nejstarší dceři Dominice, která se rozhodla kontaktovat média v Česku a na Slovensku a zaslala v tomto ohledu své prohlášení.

„Tatínek si přál, aby paní Gottová vilu nikdy neprodala a zůstala cenným domovem pro jejich dcery, mé mladší sestry. Tak proč bude porušovat jeho přání? Hledá víc peněz?“ Ptá se Gott. „Paní Gottová nechala v roce 2019 pohřbít mého otce v nedalekých Malvazinkách s tím, že ho bude mít blízko svých dcer. Tím už nesplnila jeho přání být pohřben vedle rodičů v Újezdě u Svatého kříže. Teď se chystá s mými sestrami z Bertramky odejít. Tomuto postupu nerozumím,“ přemítá Dominika.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články