Hanychové sklaplo?! Alimenty od Soukupa nebudou žádné terno!

6383
Sdílejte
Během uplynulého slunečného víkendu šli společně jako dokonalá rodina, aby strávili čas u rybníka a odtud sdílela fotografie a videa. Na jedné z nich je vidět, jak si hraje s Rozárkou, zatímco Mirek vedle nich baví Miu a jde s Kryšpinem rybařit.Proti této rodinné idyle Soukup sotva uspěje, ale zřejmě nebude ani bojovat o plnou péči, na to je příliš zaneprázdněn. Je však stále otázkou, kolik mu soud naúčtuje jako výživné pro Rozárku, Agáta si jistě řekne co nejvíce. Zde však pravděpodobně klopýtne a měla by s tím počítat, pokud nechce zůstat zklamaná.
Soukupovy dluhy jsou údajně v milionech, takže by neměla mít velké oči. Ani pro soud asi nebude snadné určit výši výživného, protože Soukup vlastní několik lukrativních nemovitostí, ale ve srovnání s jeho dluhy to nebude ideální poměr.
Jako režisér a šéfmoderátor má nepochybně nemalé příjmy, ale jak se k tomu bude přistupovat, když musí vyplatit mnoho věřitelů, se bez bližších okolností ani nedá polemizovat. Sen o bohatém muži se tedy Agátě nesplnil. Dopita měl mít také kdysi dluhy, kvůli kterým raději šel žít nebo dokonce utekl na Bali. Její bývalý manžel Jakub Prachař jí věnoval polovinu podílu na jejich domě a pozemku, i když si ho koupila sama před uzavřením manželství. Údajně však neměla sílu ho žalovat a raději ho vyplatila za vydatnou pomoc své matky, která prodala rodinný domek. A zdá se, že kromě snu o životě s milionářem se rozpadá naděje na tučné výživné.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články