Hanychové sklaplo?! Alimenty od Soukupa nebudou žádné terno!

6383
Sdílejte
Necelý rok po jejich soužití se však začaly objevovat informace, že je zadlužený až po uši a nakonec se s ním Agáta rozešla, i když mají malou dceru. Nyní je čeká soud jak kvůli výživnému, tak kvůli vazbě. Se Soukupem je však Agáta na nože už týdny a napětí mezi nimi se dá krájet.
Po návratu Agáty Hanychové z letní dovolené v Marbelle ve vile Jaromíra Soukupa a hlavně po poslední, drsné hádce bylo jasné, že jejich vztah dospěl do vážné krize. Nějakou dobu to oficiálně nepřiznali, ale nakonec to Agáta nevydržela a vyšla ven s pravdou, že se rozešli. Soukup z toho nebyl nadšený, možná chtěl s rozhodnutím počkat, už kvůli jejich malé dcerce. Ale zřejmě se stalo něco vážného, když mu Agáta dokonce zakázala přístup do svého domu.
Přiznal svůj podíl viny na rozchodu, uznal, že kvůli svým velkým starostem nebyl zrovna příjemný, ale nenechal to na Hanychově svévoli a dožadoval se soudního rozhodnutí, aby se mohl setkat s Rozárkou. Na jednání hlavního soudu o tom, komu připadne a komu bude přiznáno výživné, se teprve čeká.Ostřílený právník Jaromír Soukup se sebou rozhodně nenechá manipulovat, pokud jde o jejich dceru. Zakázal Agátě, aby ji ukazovala na Instagramu, což komentovala posměšně, ale v zásadě respektuje. Rozárku prý dostane do péče a určitě zaznamená, že se dala znovu dohromady s Miroslavem Dopitou, otcem jejich syna Kryšpína.

Kam dál?

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Další články