Felix Slováček překvapil a pustil se do záchrany své dcery Aničky. Tohle má v plánu udělat se svými penězi

8404
Sdílejte

Anička Slováčková je známá zpěvačka a herečka, která se v posledních letech proslavila svými hudebními projekty a koncertními vystoupeními. Její boj s rakovinou přitahoval pozornost médií už od prvního výskytu nemoci v roce 2019. Nyní, když se nemoc vrátila, Slováčková opět stojí v centru pozornosti nejen svých fanoušků, ale i veřejnosti.

Její otec, Felix Slováček, je významný saxofonista a hudební pedagog. I přes pokročilý věk je stále aktivní v hudební branži a často vystupuje na koncertech po celém Česku. Jeho rozhodnutí věnovat všechny své zisky na léčbu dcery ukazuje jeho odhodlání a lásku k jeho rodině.

Felix Slováček svůj plán sdělil veřejnosti při rozhovoru pro Blesk, kde také prozradil, že má strach a vztek, ale je připraven bojovat. Jeho slova jsou silným projevem rodičovské lásky a determinace, když řekl, že „každý koncert teď hraju i pro ni“. Jeho hudební kariéra tedy nyní nabírá i nový rozměr, když se stává způsobem, jak pomoci své dceři v jejím boji s rakovinou.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články