Bezdomovec oslavuje narozeniny svých psů dortem a svíčkami: „Jsou pro mě jako děti“

1090
Sdílejte

I když je laskavost vždy vysoce ceněna, je stále vzácnější ctností. Video, které se stalo virálním na sociálních sítích, je toho možná nejlepším příkladem.

Na snímcích je vidět bezdomovec, jak vesele slaví narozeniny dvou psů, kteří s ním žijí a dělají mu každý den společnost.

Video zveřejněné na Twitteru uživatelem jménem Blanco ukazuje, jak muž sedí na žebříku se dvěma psy. Jeho chlupatí přátelé jsou vidět, jak nosí rozkošné párty čepice.

Muž pak vezme dort a navrch položí dvě svíčky. Zapálí svíčky a zazpívá štěňátkům všechno nejlepší k narozeninám, pak jim dá pusu a každému z nich ukrojí kousek dortu. „Stále existují lidé, na které jsme hrdí,“ stojí ve zprávě zveřejněné na Twitteru.

Video spustilo na sociálních sítích vlnu uznání, mnoho lidí zdůrazňovalo, že láska nezná mezí. „Nemusíte mít spoustu peněz, abyste mohli dělat speciální věci… stačí mít srdce. A tento muž má zlaté srdce. I se svými omezenými zdroji dělá pro své chlupaté kamarády speciální věci. Láska a laskavost nezná hranic,“ napsal uživatel na Twitteru.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články