Fanatický farář v České republice pošlapal dětem vyřezávané dýně: Je to dílo Satanovo! Půjde na kobereček

1291
Sdílejte

Magistrát, který informoval na Facebooku, zpočátku netušil, kdo vandal je. Až později vyšlo najevo, že se jedná o místního faráře Jaromíra Smejkala. Svůj vandalský čin ospravedlnil v dopise starostovi tím, že šlo o střet náboženského a světonázorového světa. Obec dopis zveřejnila také na sociálních sítích.

Domnívám se, že nikdo z obyvatel, kteří před náš „svatostánek“ umístili „symboly duchů (zla)“, nechtěl vyjádřit opovržení tím, co je pro nás katolíky svaté. Že jednali z nevědomosti, takže nikomu to nevyčítám,“ řekl kněz.

Zdá se nám býti férové dát prostor k vyjádření i panu faráři Jaromíru, který poslal starostovi dopis. Protože se včera na našich stránkách začaly objevovat vulgární, výhružné a jiné nevhodné komentáře, sekci komentování jsme vypnuli. V naší obci není prostor pro nenávist.

„Protože jsem nevěděl, že se koná akce s dětmi, která se nazývá „dýňování“, a když jsem večer odcházel z fary, viděl jsem četné symboly satanského svátku ‚Halowin‘, který se zrodil v současném pohanském světě jako protiváha k našim nadcházejícím svátkům ‚Všech svatých‘ a ‚Duší‘, umístěné před naším posvátným územím, jednal jsem v souladu se svou vírou a povinností být otcem a ochráncem dětí, které mi byly svěřeny s ‚duší‘, a odstranil jsem symboly. „ vysvětli jeho čin Smeikal.

Kam dál?

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

V České republice se připravuje novela, která má za cíl úplně zakázat tělesné tresty. Působí to částečně absurdně

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Další články