Dojemná slova mladého vdovce po Janečkové (†25) : Při čtení vám bude běhat mráz po zádech

29182
Sdílejte

Patricie mluvila o svém boji veřejně, nemlčela. Dokonce se nejednou ukázala bez paruky. Chemoterapie ji připravila o vlasy. „Několik měsíců jsem sbírala odvahu zveřejnit fotku bez paruky a šátku. A je to tady. Jsem na to zvyklá a nemyslím si, že je důvod se obávat jakékoliv negativní zpětné vazby,“ napsala k fotce úplně bez vlasů. Stejně odvážný přístup zvolila i k operaci, při které lékaři odstranili prsní tkáň. Tyto obrazy drásaly mnohá srdce, ale také dodaly odvahu. „Dnes slavím 24. narozeniny. Nikdy by mě nenapadlo, že budu v tomto věku bojovat s rakovinou, ale život je nepředvídatelný a čeká nás spousta překážek, se kterými musíme bojovat,“ svěřila se tehdy s tím, že všem posílá spoustu pozitivní energie.

O rok později oznámila, že konečně zvítězila nad pohromou. Ale její štěstí netrvalo dlouho, včera přišel šok, který nikdo nečekal. Mladá žena, která se na konci června provdala za svou lásku Vlastimila, nakonec v neděli podlehla rakovině, obklopena svými blízkými. Přestože to byl pro veřejnost obrovský šok, ona a její manžel se po svatbě odmlčeli. Po dobu tří měsíců nepřidali žádné fotografie. Možná už věděli, že se nemoc vrátila, zřejmě udeřila s ještě větší silou.

Jejich poslední společné záběry však nenaznačovaly, že by zpěvačka byla v tak špatném zdravotním stavu. Chlubili se svou nejkrásnější životní událostí, a to svatbou, kde byla Patrici krásnou nevěstou v bílých romantických šatech. „Bez kříže nenajdete lásku, bez lásky kříž neunesete,“ napsal Vlastimil, který rychle ovdověl a dnešní dny jsou pro něj nesmírně těžké. Ukázal svou bolest veřejnosti tím, že změnil svou profilovou fotku na černou.

Kam dál?

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Další články