Vdova po Karlu Gottovi ignoruje jeho poslední přání

2153
Sdílejte
Dělá si, co chce. Čtyři roky po smrti Karla Gotta se Ivana rozhodla opustit slavnou vilu na Bertramce a proměnit ji v muzeum slavného zpěváka.
Tato myšlenka se však nelíbí nejstarší dceři Dominice, která ji nepřímo obvinila a kašle na jeho přání.Zatímco veřejnost i známé tváře na Karla Gotta (†80) prvního října vzpomínaly a na hřbitově v Malvazinkách mu zapálily svíčky, Ivana Gottová (47) vydala prohlášení, které mnohé šokovalo. „S dcerami jsme se rozhodli, že náš dům v Nad Bertramkou zpřístupníme fanouškům. Naši milovanou vilu uvidíte autenticky tak, jak v ní žil můj manžel v letech 1974 až 2019, tedy více než polovinu svého života,“ napsala nečekaně na sociální sítě vdova s tím, že dům bude přejmenován na Villa Gott. Kdo ví, co se za tím skrývá. Ve hře může být nový přítel po jejím boku, příliš intenzivní vzpomínky na Karla, které číhají v každém rohu luxusní vily a mohou ublížit, stejně jako příležitost vydělat obrovské peníze na muzeu. Proč by se jinak Ivana Gottová a její dcery vzdaly „milované“ vily?

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články