Zrušení umělci: Vyjádřili svůj názor, takhle dopadla jejich kariéra

1626
Sdílejte

Povzbuzoval útočníky, smál se pandemii
Během pandemie argumentoval covidem a vakcínami, je absolutním odpůrcem potratů, veřejně zesměšňoval LGBT komunitu a intenzivně lobboval za zbraně v každé domácnosti. Stejně jako Donald Trump tvrdí, že poslední americké prezidentské volby byly zmanipulované, podpořil dav prostřednictvím Twitteru během útoku na washingtonský Kapitol. Podle jeho kritiků se bývalému modelu Sorbovi podařilo zachytit roli v nečekaně úspěšném seriálu, ale stejně jako mnoho jiných seriálových hvězd prostě nebyl dostatečně talentovaný, aby si vybudoval stabilní hereckou kariéru ve vyšší lize.

Až donedávna měla bývalá MMA zápasnice a fitness modelka Gina Carano slibnou kariéru. Objevila se v populární filmové sérii Rychle a zběsile a v úspěšném komiksu Deadpool, získala také roli v seriálu The Mandalorian ze světa Star Wars. Během druhé sezóny však byla vyhozena. Ačkoli nebyl oznámen žádný oficiální důvod, předpokládá se, že herečka byla vinna sama za konec prostřednictvím svých kontroverzních příspěvků na sociálních médiích. Tam často urážela lidi s jinou kulturou nebo náboženstvím, stejně jako šířila zprávy o podvodných prezidentských volbách. Během pandemie kritizovala nošení roušek. Studii došla trpělivost, když zveřejnila prohlášení, že „být republikánem je jako být Židem v holocaustu“. Carano byla ze seriálu vyhozena s tím, že s ní v budoucnu už nechtějí pracovat. Od té doby se o ní producenti příliš netahají.

Kam dál?

Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

Jiří Krampol je upoutaný na lůžku. Nečekané komplikace

Mahulena Bočanová je velmi zoufalá kvůli své dvaadvacetileté dceři Marině : Musela ji oživovat a prosí o pomoc

Vzpomínáte na Elišku z oblíbené pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna ? Takto vypadá Andrea Černá po 30 letech

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Další články