Zemřel na rakovinu ve věku 27 let – Jeho rodina našla zprávu na Facebooku o 24 hodin dříve

3725
Sdílejte

Kdykoli nad něčím fňukáte, přemýšlejte o tom, jaké to je čelit opravdu těžkým problémům. Buďte vděční za své drobné problémy a co nejdříve je překonejte.

Uvízli jste v dopravní zácpě, špatně jste se v noci vyspali, protože vás vzbudilo vaše úžasné miminko, kadeřník vás ostříhal nakrátko, máte malá prsa, stehna celulitidu? Pusťte všechny ty nesmysly. Přísahám, až přijde tvůj čas, na ničem z toho nebude záležet.

Když se podíváte na život jako celek, mohou se tyto věci stát tak bezvýznamnými. Dívám se na své tělo, ze kterého se brzy nic nestane a já s tím nic nenadělám. Jediné, co chci, je nechat mě zažít ještě jedny narozeniny, ještě jedny Vánoce s mými blízkými, ještě jeden den s partnerem a mým psem. Jen jeden.

Slyšel jsem lidi, jak si stěžují, jak je to hrozná práce, jak je těžké se vypracovat… Buď vděčný, že to fyzicky zvládáš. Práce a cvičení mohou být triviální věci, dokud je již nebudete schopni dělat.

Pečujte o své tělo, udržujte ho zdravé a nezneužívejte ho. Dejte se do pořádku nejen fyzicky, ale i psychicky a duchovně. Buďte vděční za každý den, kdy necítíte bolest, a za bolesti, které neohrožují život a prostě končí.

Dávat, dávat, dávat. Je velkou pravdou, že je lepší dávat než dostávat.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články