Zase na nože! Krainové manžel nechutně urazil Hanychovou : Takhle se jí zastal ex

4256
Sdílejte
Vášně mezi nimi neutichly ani v tomto období, kdy dcera Veroniky Žilkové řešila své soukromé problémy. Byla to dokonce ona, kdo zasadil první útok.
Simona nedávno založila účet na platformě OnlyFans, kde vydělává ze svých lechtivých fotografií. Krátce po vstupu do tohoto podnikání se vyšplhala na páté místo v České republice a od fanoušků obdržela velké množství komplimentů. Dokonce i herečka Alice Bendová krátce po otevření Krainové účtu uvedla, že i ona by se mohla k projektu připojit. Později to však zamlžila a řekla, že to bylo řečeno jen jako vtip.
Tradičně se však objevují i kritici. Například Ornella Koktová jí poslala drsné zprávy, které byly okamžitě napadeny Krainovým manželem. To rozzlobilo Agátu Hanychovou, která ho oslovila několika naštvanými slovy. Moc toho tedy nechybělo a zrodila se další mediální hádka. Karel Vágner se opět neudržel a pronesl slova, která čerstvě odloučené Agátě rozhodně neseděla.
„Takoví lidé jako paní Hanychová nevytvořili za posledních dvacet let nic racionálního, krásného a úspěšného. Proto mě překvapuje, že se k tomu takoví lidé vyjadřují. Podle mého názoru na to ani nemají nárok. Vyhrála maximální kategorii nejvyššího počtu tatínků a partnerů,“ řekl manžel Krainové. Ublížil jí tím nejhorším způsobem. Agátin vztah se nedávno rozpadl a zůstala opět sama se všemi dětmi, včetně pětiměsíční Rozárky, kterou má se Soukupem.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články