Váš osud závisí na poslední číslici vašeho roku narození!

4793
Sdílejte

Tyto prvky podle astrologů ovlivňují nejen přírodu, ale i charakter člověka a na těchto prvcích závisí naše zvyky a pohled na život.

V jakém roce jste se narodil? Zajímavosti se dozvíte z poslední číslice roku vašeho narození.

Země: 8 a 9

Tito lidé jsou spolehliví a trpěliví, pozemské síly jim poskytují odpovědnost, kterou cítí vůči svým blízkým. Jsou velmi ambiciózní, ale zároveň idealističtí.
Jejich intuice je rozvinutá, lidé kolem nich se je snaží napodobovat, „zrození ze země“, protože jejich morální hodnoty jsou vysoce rozvinuté. Etika a bezpečnost jsou pro ně vždy na prvním místě. Zároveň mohou využívat vlastní sílu a inteligenci díky své spíše rezervované povaze. Tito lidé mají velmi dobrý vztah k penězům.

Požár: 6 a 7

Tito lidé neustále hledají dobrodružství a nikdy neodmítnou žádnou novou věc. Jsou velmi aktivní a energičtí, mají vůdčí schopnosti, rádi soutěží a vyhrávají. Jsou atraktivní, nemají rádi samotu, rádi se obklopují lidmi a mají kolem sebe neustále pohyb. Milují své příbuzné a rodinu. Mají velké sebevědomí, jsou inteligentní a přátelští a mají talent. Když mluvíme o chybách těchto lidí, můžeme o nich říci, že jsou agresivní a dělají vše pro dosažení svých cílů, jsou velmi podráždění a netrpěliví.

Fa: 4 je 5

Tito lidé jsou velkorysí, drží se toho, co je pro ně důležité, rádi objevují svět. Jsou velmi přesvědčiví. Jsou kreativní, pracovití a stále hledají něco, co by mohli dělat, protože věří, že síla, kterou mají, se naplňuje prací. Sebevědomí je ta nejlepší vlastnost, vždy jsou vděční za to, čeho dosáhli. Bohužel jsou poněkud plýtvací a jejich další špatnou vlastností je, že si na sebe berou víc, než mohou udělat. Jinými slovy, měli by si stanovit určité hranice.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články