Úraz Petra Rychlého : Skončil s 15 stehy. Zranění během zkoušky, které si vyžádalo rychlý převoz do nemocnice

2700
Sdílejte

Rychlý se zranil , když zkoušel jeho oblíbenou hru. Krátce před tím se pohyboval po jevišti. Najednou si však špatně vypočítal kroky a spadl dolů. Při tom si tak nešťastně poranil spodní končetinu, že jeho kolegové museli ihned přivolat rychlou zdravotní pomoc.

„Milí diváci a divačky, kteří míříte do otáčivého hlediska Českého Krumlova na představení Ženy Jindřicha VIII., kde hraji dvojúlohu, tak mám pro vás smutnou zprávu. Při včerejší velké zkoušce jsem spadl z jeviště a přivodil jsem si zranění nohy – velkou tržnou ránu. Děkuji doktorům z Českých Budějovic a záchranářům z Českého Krumlova za zacházení. Noha je sešitá, nemám nic zlomené, mám tam patnáct stehů. Co je blbě, tak mi to fyzicky nedovoluje odehrát roli,“ herec se po příchodu z ošetření v nemocnici ozval svým příznivcům prostřednictvím sociálních sítí.

Rychlý bude nyní  bude mít delší rekonvalescenci. Jelikož si poranil nohu a potřebuje se během divadelních představení  pohybovat, prozatím se nemůže vrátit k pracovním povinnostem. Proto bude přinucen odpočívat, aby se řezná rána dobře zahojila.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články