Tento salát z červené řepy je u nás v zimě číslo jedna. Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá!

4520
Sdílejte
Postup:
  • 1. Snažte se vybrat kvalitní suroviny. Jablka by měla být pevná a šťavnatá.
    2. Uvařte brambory, mrkev, červenou řepu i vejce. Dejte pozor, abyste je nerozvařili.
  • 3. Filety ze sledě nakrájejte na malé kousky.
  • 4. Brambory, mrkev, červenou řepu, cibuli a okurky nakrájejte na maličké kostičky.
  • 5. Oloupejte a očistěte jablka, nastrouhejte je a vymačkejte z nich šťávu.
  • 6. Smíchejte všechny suroviny najednou, přidejte majonézu a důkladně promíchejte.
  • 7. Vrch salátu můžete ozdobit čerstvými bylinkami, například koprem, petrželkou nebo zelenou cibulkou.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články