Tento salát z červené řepy je u nás v zimě číslo jedna. Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá!

4297
Sdílejte
Postup:
  • 1. Snažte se vybrat kvalitní suroviny. Jablka by měla být pevná a šťavnatá.
    2. Uvařte brambory, mrkev, červenou řepu i vejce. Dejte pozor, abyste je nerozvařili.
  • 3. Filety ze sledě nakrájejte na malé kousky.
  • 4. Brambory, mrkev, červenou řepu, cibuli a okurky nakrájejte na maličké kostičky.
  • 5. Oloupejte a očistěte jablka, nastrouhejte je a vymačkejte z nich šťávu.
  • 6. Smíchejte všechny suroviny najednou, přidejte majonézu a důkladně promíchejte.
  • 7. Vrch salátu můžete ozdobit čerstvými bylinkami, například koprem, petrželkou nebo zelenou cibulkou.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články