Jeho SMRT předpověděla Růžičková: 43 let od úmrtí české hvězdy (†41)… Zabil ho pád z 18 metrů!

1980
Sdílejte

Herec Jiří Hrzán (†41) se objevil v několika českých filmech… Měl ještě bohatou kariéru, ale bohužel předčasně zemřel. Pád z osmnácti metrů kvůli lásce se mu stal osudným.

Po dvou dnech trápení v nemocnici nakonec zemřel. Zajímavostí je, že jeho smrt předpověděla kolegyně Helena Růžičková (†67)! Jiřího Hrzána mohou diváci znát z několika filmů. Hrál například v komediích „Homolka a Tobolka“, „Jak utopit Dr.“. Mráčka aneb konec vodníků v čechách. Jeho budoucnost byla stále slibná, ale zemřel mladý v roce 1980 ve věku 41 let. Osudným by se mu stal pád z 18 metrů.

Miloval přitom adrenalin a rád žil takříkajíc na hraně – šplhal po domech, rád se procházel po římsách či ve velkých výškách předváděl stojiny. „Raději zemřu mladý. Život je skvělý. Chci si užívat plnými doušky všeho, co nabízí, pokud ještě můžu,“ zní jeden z jeho výroků. 

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články