Soňa Norisová si v životě prošla peklem. Zachránila se na poslední chvíli !

29163
Sdílejte

„Až potom jednoho pěkného dne jsme se potkali a najednou se nám zdálo, že bychom spolu chtěli být déle, a tak jsme spolu až dosud,“ prozradila Soňa Norisová. Zároveň dodala, že její partner je ze starší školy a dostal ji právě svým gentlemenstvím. „Má samozřejmě i špatné vlastnosti, ale to já taky. Vztah je o tom, aby se partneři naučili dělat kompromisy,“ uzavřela.

Dva týdny žila ve strachu

K mnoha ženám, kterých každoročně přibývá s nálezem na prsou, patří i Soňa. Ne vždy je nález zhoubný, což lze ale zjistit pouze biopsií. Potom ještě nějakou dobu trvá, než přijdou výsledky. Nekonečným čekáním plným strachu si musela projít i ona poté, co jí při prohlídce objevili něco v prsu. „Naštěstí to dopadlo dobře, ale dva týdny jsem žila ve strachu,“ svěřila se Soňa v TopStar s trpkými chvílemi. Období čekání na výsledek histologického vyšetření nebylo vůbec lehké a měla přitom možnost přehodnotit své priority a ujasnit si životní hodnoty.

Krok od zhroucení
Herečka dnes už prý umí vypnout telefon a nebýt v jednom kuse k zastižení. A ví, proč to někdy potřebuje. Zažila už totiž syndrom vyhoření. „Moc jsem pracovala a neměla žádný čas na sebe. A pak to přišlo. Zaplavil mě pocit, že nic nedává smysl. Nebyla jsem schopna dělat nic. Byl to šílený stav,“ přiznala pro český Ahaonline. Dva týdny chodila jako bez duše. Byla utrápena a smutná. Potřebovala být chvíli sama se sebou, aby se nedostala do depresí. Byla totiž jen krůček od toho, aby se zhroutila, a velmi dobře si to uvědomovala.

„Naštěstí mám v sobě jakýsi čip. Když se blížím k chmurám, umím si říct dost. A většinou mi pomůže manuální práce,“ tvrdí. Velice jí pomáhá i její rodina. Když přijde domů, zabouchne za sebou dveře a snaží se všechno nechat venku. Nejvíce si užívá chvíle se svým jediným, dnes již sedmnáctiletým synem Michaelem. Práci a vytížení Soni respektuje i její životní partner. „Pokaždé, než vezmu nějaký projekt, proběhne mezi námi třemi debaty o tom, zda to zvládneme. Kdyby to nemělo klapnout, tak i přesto, že mě práce naplňuje, jsem schopna se nabídky vzdát,“ vysvětlila Norisová.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články