Soňa Norisová si v životě prošla peklem. Zachránila se na poslední chvíli !

29154
Sdílejte

Život se jí otočil naruby

„Musíte zhubnout!“ řekl její profesor herectví na bratislavské konzervatoři. „Byla to docela nevinná poznámka, myslel to dobře. Nebyla jsem vysloveně tlustá, prostě jen taková baculka. Ale moc se mě to tehdy dotklo. Rozhodla jsem se, že zhubnu. A jedny prázdniny jsem nejedla nic jiného než meloun a sem tam rybu. Navíc jsem hodně cvičila a jezdila na kole. A opravdu se mi podařilo hodně shodit. Dokonce jsem si k tomu pomáhala zvracením. Až tak daleko to zašlo. ​​Nikomu jsem se s tím nezdůvěřila, byla jsem na to sama,“ přiznala otevřeně pro český Blesk herečka.

Její dietování se začalo rychle odrážet na jejím zdraví a jediným štěstím podle ní bylo, že si nakonec sama dokázala říct dost. Pochopila, že když zhubne, nebude z ní lepší herečka, a tak ze začarovaného kolotoče stihla včas vystoupit.

Cinkotu zachránila pred drogami

Herečka roky žila s hercem Dušanem Cinkotem, který pro drogy skončil za mřížemi. „Tehdy, když vynesli ten rozsudek, já jsem tomu do poslední chvíle nevěřila, protože já jsem věřila v to, že ho osvobodí a když to přišlo, zhroutil se mi svět, protože jsem věděla, že nebude další ráno, když se vzbudím vedle něj ,“ řekla pro Plus jeden den Soňa. Herec Dušan Cinkota otevřeně přiznal, že je několikaletý vztah prefetoval. „Vztah se Soničkou jsem prefetoval. Byla to úplně moje vina, neuměl jsem to řešit ani tehdy a neumím to řešit ani teď. Tak se to prostě stalo a je mi to líto. Ten vztah jsem zničil drogami,“ říkal pro TV JOJ Cinkota, který právě díky Soni nakonec vyhledal pomoc.

„Bylo to před Vánocemi a vlastně jen přes ni jsem spatřil, že něco není v pořádku, že je to něco hrozného. Byla velmi utrápená. Šel jsem to řešit. Jednoho dne jsem usekl to braní pervitinu z vlastní vůle a tělo to nezvládlo a po devíti dnech zkolabovalo,“ říkal v upřímné zpovědi Cinkota. Nakonec skončil na léčení, jejich vztah to už ale nezachránilo.

Pokračování na další straně

Zamilovala sa do džentlmena

Norisová nakonec našla štěstí u muzikologa Adriana Rajtera, se kterým vychovávají syna Michaela. „My jsme byli dlouho kamarádi a já jsem Adriana vždy vnímala jako velmi čestného člověka, zásadového, principiálního,“ prozradila v pořadu Andělé Strážní herečka. Když ale při každém setkání cítila, že je s ním velmi ráda, přátelství se změnilo v lásku.

Kam dál?

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Rodina, přátelé a veřejnost se dnes naposledy loučí se Simonou Postlerovou

Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

Obrovské neštěstí prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda : Přišla o manžela. Ondřeje Křivku srazil na kole nepozorný řidič

Další články