Smutný příběh : Rakovina jí vzala manžela a dvě ze tří dětí, to však nebyl konec neštěstí…

10472
Sdílejte

„ Jakkoli je to všechno neskutečné, už jsou to tři týdny, co jsi nás opustila… Mému srdci budeš navždy chybět moje dobrá dcera Všechno se to stalo tak „nečekaně“ rychle – i když jsme věděli, že ten čas v určitém okamžiku přijde…. vždy jsme měli naději.” – píše.

Otec Sebastian také dostal rakovinu.Podlehl rakovině plic a zemřel 2. března 2020, něco přes dva měsíce po svém synovi. A aby toho nebylo málo, mamince Stefanie v únoru po biopsii diagnostikovali rakovinu prsu. Stefanie na Instagramu říká, že rakovina prsu je agresivní a není jisté, jestli přežije. Německému online deníku Stadtlandmama řekla, že se smrti nebojí.

,,Matky se nebojí umírání. Mají největší strach,že  opustí své děti. Protože vědí, že nikdo je nebude milovat, tak jako oni sami,“ říká. Nedávno Stefanie podstoupila operaci a začala také s chemoterapií. Stefanie má kromě syna Jonase a dcerky Neele také dcerku Lenju (2). V současné době je zdravá, bez rakoviny.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články