Pokud děláte některou z těchto věcí, jste podle vědců rozený génius s vysokým IQ.

1802
Sdílejte

Géniové nemusí být vždy vysloveně jedničkáři. Ve skutečnosti mají jiné přednosti. Podívejte se, jestli náhodou nepatříte mezi ně! Géniové mají ty nejrůznější podoby a často je nemusíte ani znát. Géniem můžete být i vy a to i navzdory faktu, že by vám to nikdy nenapadlo. No jak to vlastně můžete zjistit? Jednoduše, podle tohoto článku. Vědci totiž nedávno sestavili žebříček věcí, nebo spíše znaků, které géniové mají.

Které vlastnosti jsou typické pro génie? 

Povídáte si sami se sebou

Mnoho lidí si myslí, že „samomluvou“ trpí jen blázni. Pravda je však taková, že sami se sebou si povídají hlavně géniové. Pomáhá jim to přijít na nejrůznější nápady a řešení. Váš mozek totiž pracuje lépe, pokud mluví sám se sebou. 

Bojíte se a často přemýšlíte

Nedokážete prostě jen tak “být”. Ani se těšit ze všedních věcí. Nejednou přicházíte k správným řešením tím nejkomplikovanějším způsobem. Život s vámi asi není jednoduchý. Pravděpodobně nedbáte na společenské zvyklosti. Máte však svou vizi, kterou pevně následujete. A to se cení víc, než všechno ostatní!

Neřešíte co si na sebe obléknete

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články