RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

6369
Sdílejte
Potřebujeme:
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra
  • 1/2 sklenice (115 g) zakysané smetany
  • 1/3 šálku (80 ml) husté smetany
  • 2/3 šálky (133 g) cukru
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli
Na červené těsto:
  • 2½ šálku (310 g) polohrubé mouky
  • 2 polévkové lžíce (16 g) kakaového prášku
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 1 čajová lžička soli
  • 1½ šálky (300 g) cukru
  • 1 šálek (240 ml) podmáslí, pokojová teplota
  • 3/4 šálku + 1 PL (200 ml) rostlinného oleje
  • 1 čajová lžička octa
  • 2 vejce
  • 1/2 šálku (115 g) másla pokojové teploty
  • 1-2 polévkové lžíce červeného potravinářského barviva
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články