RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

6621
Sdílejte
Potřebujeme:
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra
  • 1/2 sklenice (115 g) zakysané smetany
  • 1/3 šálku (80 ml) husté smetany
  • 2/3 šálky (133 g) cukru
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli
Na červené těsto:
  • 2½ šálku (310 g) polohrubé mouky
  • 2 polévkové lžíce (16 g) kakaového prášku
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 1 čajová lžička soli
  • 1½ šálky (300 g) cukru
  • 1 šálek (240 ml) podmáslí, pokojová teplota
  • 3/4 šálku + 1 PL (200 ml) rostlinného oleje
  • 1 čajová lžička octa
  • 2 vejce
  • 1/2 šálku (115 g) másla pokojové teploty
  • 1-2 polévkové lžíce červeného potravinářského barviva
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články