RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

6928
Sdílejte
Potřebujeme:
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra
  • 1/2 sklenice (115 g) zakysané smetany
  • 1/3 šálku (80 ml) husté smetany
  • 2/3 šálky (133 g) cukru
  • 2 vejce
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli
Na červené těsto:
  • 2½ šálku (310 g) polohrubé mouky
  • 2 polévkové lžíce (16 g) kakaového prášku
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 1 čajová lžička soli
  • 1½ šálky (300 g) cukru
  • 1 šálek (240 ml) podmáslí, pokojová teplota
  • 3/4 šálku + 1 PL (200 ml) rostlinného oleje
  • 1 čajová lžička octa
  • 2 vejce
  • 1/2 šálku (115 g) másla pokojové teploty
  • 1-2 polévkové lžíce červeného potravinářského barviva
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články