RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

3803
Sdílejte
Na polevu:
  • 1/2 šálku (120 ml) husté smetany, studené
  • 1/2 sklenice (115 g) změklého másla
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra, pokojová teplota
  • 1¼ šálky (160 g) práškového cukru
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
K dekoraci:
  • hobliny z bílé čokolády

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články