První zrcadlové datum letošního podzimu se blíží, nepromeškejte svou šanci splnit si své přání

2600
Sdílejte

Devítka symbolizuje kreativitu, proto vám doporučujeme použít neobvyklý způsob, jak dosáhnout toho, co chcete. 9. září se doporučuje vnést do každodenního života jistou dávku výstřednosti. Během tohoto dne by se měly provádět podivné a směšné akce. Do obchodu jděte například v pantoflích.

Zatímco jste ponořeni do tohoto absurdního chování, je důležité myslet na to, že vaše přání již bylo splněno. Jaký to má smysl? Excentricita narušuje obvyklý chod věcí, aktivuje nové energetické toky. A v důsledku toho vytváří silné psychologické prostředí pro naplnění vaší touhy.

Ale můžete si něco přát i triviálnějším způsobem. Nejjednodušší je napsat vše, o čem sníte, 9x na list A4. Poté musíte vystřihnout proužky s touhami a rozložit je před spaním na různých místech bytu. Je důležité dát jeden z listů pod polštář.

Jděte spát ne příliš pozdě. V noci z 9. na 10. září je potřeba se pořádně vyspat. Před spaním můžete meditovat nebo poslouchat svou oblíbenou uklidňující hudbu. To vše je nezbytné, abyste mohli jít spát s dobrými myšlenkami v hlavě.

To jsou všechny triky! Doufám, že si 9. září užijete. Nechte vesmír slyšet vaše požadavky!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články