První zrcadlové datum letošního podzimu se blíží, nepromeškejte svou šanci splnit si své přání

2601
Sdílejte

Od 9. září má zvláštní energii, v tento den lidé ztrácejí strach a komplexy. Je to silný impuls k tomu, abyste byli produktivnější v práci a šťastnější ve svém osobním životě. Mimochodem, o práci.

Předpokládá se, že dnes je nutné dokončit nějaký vážný projekt. To otevře nové cesty a poskytne lepší příležitosti pro realizaci dalších plánovaných projektů. Dokončete, co jste začali, a nikdy se tam nezastavujte! Ujasněte si své životní priority, pokud chcete dosáhnout více.
Jak strávit 9. září
V tento den je důležité dodržovat některá pravidla. Za prvé, nemůžete nechat nedokončené záležitosti na 9. září. Zejména pracovní otázky. Vše je lepší rozhodnout den předem. I když 9. září je skvělý den na dokončení některých věcí, které se vlečou příliš dlouho. Je to také dobrý den prosit o odpuštění a uzavřít mír s blízkými.

Pokud si nechcete přivodit potíže, zapomeňte dnes na lenost. Samozřejmě každý z nás chce někdy ležet na gauči a nic nedělat. Zrcadlová data jsou však stvořena pro něco jiného. Odborníci důrazně doporučují, aby se v tento den nehádali s blízkými a neprojevovali agresi vůči ostatním lidem. Nenechte se také oddávat svým rozmarům unáhlenými nákupy.

Pokračování na další straně

Jak si přát
Tento den je samozřejmě jako stvořený pro přání. Je rozumnější formulovat své přání v určitou dobu, kdy hodiny ukazují 09:09, ať už je ráno nebo večer. Právě v tomto okamžiku se otevírá přímá cesta do Vesmíru, a proto váš záměr dosáhne svého cíle rychleji. Doporučuje se zkusit si něco přát dvakrát: jak ráno, tak večer. Tím se zvýší pravděpodobnost jeho provedení.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články